#TaxInforma: Resum sobre tota la informació emesa en l'estat d'alarma Sanmitària del #COVID-19

​Mesures laborals, econòmiques i fiscals del COVID-19. Reial Decret de 17 de març

En aquest TAX Informa hi trobaràs un resum de les mesures fiscals, econòmiques i laborals publicades al BOE actualment en vigor referent a l'estat d'alarma per la situació del COVID-19. 

​Els teus treballadors s'han de desplaçar?

Recorda que només es permet el desplaçament de persones per motius laborals, per anar a comprar, per temes de salut i de primera necessitat. Si els teus treballadors es desplacen per treballar en aquest enllaç hi trobaràs el justificnat que han de portar. 

​Resum de les mesures d'àmbit societari i concursal

Si ets una Societat Mercantil o Civil o una Associació o una Fundació o una Cooperativa, aquesta informació t'interessa. 

​Com ens afecta el Covid-19 a les qüestions processals i contractuals?

Des de TAX Legal, els departaments de Dret Processal, Concursal i Civil t’exposem els aspectes més rellevants en aquests àmbits. 

​Línies ICO: Novetats aprovades per la situació COVID-19

Informa't aquí de les Línies ICO actualment en vigor a les quals et pots acollir. 

​Si ets autònom, aquí tens un resum de les ajudes que pots sol·licitar

A continuació tens un breu resum de les ajudes recollides en el RD Llei 8/2020 i si ets autònom a Catalunya aquelles que ha aprovat la Generalitat el 19/03

Novetat BOE del 19.03.2020. Tancament dels allotjaments turístics

T'adjuntem detall del BOE publicat ahir 19 de març en el qual es decreta el tancament dels allotjaments turístics (hotels, aparthotels, campings...) 

​Infografia. Conceptes laborals a tenir en compte

Informa't sobre els possibles escenaris laborals en aquesta infografia. 

​El nostre compromís és fer costat a les empreses ara més que mai. Per això t'anirem informant de novetats i per a qualsevol dubte o consulta quedem a la teva disposició.