Marxes de vacances? Recorda activar els dies de cortesia de l'Agència Tributària (AEAT)

Et recordem que pots sol·licitar a l'Agència Tributària un màxim de 30 dies durant l'any natural en què l'Agència Tributària (AEAT) no podrà posar notificacions a la teva Adreça Electrònica Habilitada (DEH). Ara que comencen les vacances és un bon moment per a sol·licitar-los.

Com ho pots demanar?
  • És necessari estar donat d'alta a la DEH i estar subscrit als procediments disponibles a l'Agència Tributària per a la recepció de notificacions.
  • S'ha de comunicar amb 7 dies d'antelació.
  • La sol·licitud cal realitzar-la a través de la Seu Electrònica de l'Agència Tributària, a l'apartat de Mis Notificaciones on ja hi ha un enllaç per a sol·licitar aquests dies de cortesia.
*Important: són dies naturals i per tant s'han de marcar també els dissabtes i els diumenges.

Què succeeix durant aquests dies de cortesia?
Durant els dies assenyalats, l'Administració no podrà posar notificacions a la teva disposició a l'adreça electrònica habilitada. No obstant això, NO són dies inhàbils a efectes administratius, de manera que, si fins al dia anterior al període marcat rep una notificació telemàtica, la mateixa s'entendrà notificada una vegada hagin transcorregut 10 dies des de la recepció d'aquesta, podent coincidir amb un dia de cortesia.

Joresp 
L'assessoria de Premià de Dalt 
Grup Tax