Propers Webinars de Tax

Bona tarda, 

Aquí teniu els propers webinars de Tax:

Com actuar davant una inspecció fiscal i el pla de control tributari actual

Què cal fer quan l’inspector d’Hisenda es persona a l’empresa?
Quina documentació cal presentar?
Quins són els drets i deures de l’empresari?

Entre les àmplies i extenses facultats que ostenta la Inspecció dels tributs en l’exercici de les seves actuacions de comprovació i investigació, mereix especial atenció la relacionada amb l’entrada i reconeixement al domicili de l’obligat tributari amb l’objectiu d’investigar les obligacions tributàries així com comprovar la veracitat i exactitud de les declaracions presentades.

Des de TAX Economistes i Advocats t’explicarem quins són els drets i deures quan un inspector d’Hisenda es persona al domicili fiscal de la teva empresa, com has d’actuar i quina documentació cal facilitar i quina no. Parlarem també de les novetats que comporta el fet de poder realitzar inspeccions online i resoldrem tots els dubtes que se’t poden plantejar en aquesta situació.

Divendres 25 de novembre, a les 10h.
Webinar gratuït - Places limitades

Per què he de tenir al dia la protecció de dades de la meva empresa?

La teva empresa compleix el Reglament de Protecció de Dades?
Saps que és obligatori comptar amb el consentiment de l’interessat a l’hora de recollir i utilitzar la seva informació personal?
Facilites la informació necessària als usuaris sobre l’ús que fas de les dades personals?
Saps que existeixen sancions per l’incompliment del Reglament de Protecció de Dades?

Des de la seva entrada en vigor el maig del 2018, el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) s’ha convertit en una de les obligacions que tenen les empreses i el seu incompliment pot suposar sancions.

Una de les pautes més importants que inclou el reglament és l’obligació de comptar amb el consentiment de l’interessat abans d’utilitzar la seva informació personal i d’informar clarament de l’ús que des de l’empresa es farà de les dades recollides.

En aquest webinar t’explicarem perquè és important tenir al dia la protecció de dades de la teva empresa i els aspectes clau que has de tenir en compte.

Dimarts 13 de desembre, a les 10h.
Webinar gratuït - Places limitades

Joresp 
L'Assessoria Tax de Premià de Dalt