Butlletí Gener-Febrer 2020 #Tax Economistes i Advocats



Butlletí TAX
gener-febrer 2020

Editorial: Pros i contres de la jornada laboral de quatre dies

Solem sentir que, a més hores de treball, més productius som. Però, això és cert? Hi ha un nou model de jornada laboral que està revolucionant la gestió empresarial. Es tracta de la setmana laboral de quatre dies. Aquest nou model consisteix a redistribuir la setmana laboral perquè quedi repartida en només quatre dies de treball i tres de descans. Amb això, la jornada es podria allargar fins a deu hores per dia o bé reduir el nombre d'hores setmanals per a obtenir un dia extra sense haver d'anar a l'oficina.




IVA. Impagats. No te la juguis i reclama de manera correcta

A l'hora de la conducta per a instar el cobrament del deute, no te la juguis: opta per una reclamació judicial (procediment monitori si hi ha la possibilitat) o un requeriment notarial. 
 




T’interessa implantar la retribució flexible a la teva empresa?

Què és la retribució flexible? Com s'aplica? Quins avantatges té per a l'empresa i el treballador? Alba Rocosa, advocada laborista de TAX, ens dóna les respostes.



Actualitat TAX

  • Conferència TAX Figueres: Com actuar davant una inspecció laboral a l'empresa
  • Conferència TAX Olot: avantatges de la retribució flexible
  • Conferència TAX Barcelona: I si constitueixo un hòlding?

TAX Informa

  • La Direcció General de Trànsit ha establert una classificació del parc de vehicles amb l’objectiu d’afavorir els vehicles més respectuosos amb el medi ambient.
  • T’informem de les principals mesures en matèria tributària, cadastral i de Seguretat Social recollides al Reial Decret Llei 18/2019, de 27 de desembre. 
  • Recordatori obligacions de presentació en relació amb els béns situats a l'estranger